Hundige

Vidne efterlyses efter overfald ved Hundige S-station

En yngre mand efterlyses som vidne i en sag om vold, hvor en 18-årig mand fra Greve er blevet overfaldet af tre unge mænd med mellemøstlig udseende og i alderen 15-18 år. Overfaldet skete torsdag den 11. november 2021 kl. ca. 22.48 på Hundige S-station, da den 18-årige var ankommet hertil med S-toget i retning mod København.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen og bl.a. ud fra videoovervågningsmateriale fået klarlagt, at vidnet formentlig ankom med samme S-tog som den forurettede. Vidnet gik i retning mod den vestlige udgang, hvor skydedørene imidlertid virkede ikke. Derfor vendte vidnet om og forlod stationen via den østlige udgang samtidig med, at den 18-årige blev overfaldet og tildelt adskillige slag og spark, så han pådrog sig lettere skade.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med den yngre mand for at få ham afhørt som vidne for at få eventuelle oplysninger om de tre mistænkte. Vidnet samt andre, der kan bidrage med oplysninger i sagen, bedes henvende sig til efterforskningsafdelingen på Køge politistation via tlf. 114.

Kommentarer