Tune

To skunklaboratorier afsløret i Tune

Tirsdag formiddag slog politiet til mod en adresse i Tune-området på grund af mistanke om, at der på stedet blev produceret euforiserende stoffer i et laboratorium.

Ved ankomst til stedet traf politiet i alt fem mænd i alderen 33-61 år fra Østsjælland og Storkøbenhavn, der kunne mistænkes for at have en rolle i produktion af skunk. Ved en ransagning af den pågældende adresse fandt politiet et velfungerende skunklaboratorium, hvor politiet kunne høste mere end 600 cannabisplanter. Både det anvendte udstyr til skunkproduktionen og cannabisplanterne blev beslaglagt som bevis i sagen, hvor den umiddelbare efterforskning gav anledning til endnu en ransagning i Greve-området. Her fandt politiet endnu et skunklaboratorium, hvis udstyr også blev beslaglagt som bevis.

De fem blev alle anholdt som mistænkte for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse til andre. Anklagemyndigheden vil fremstille dem i grundlovsforhør onsdag formiddag i Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling. Endvidere vil anklagemyndigheden begære dørlukning under grundlovsforhøret af hensyn til bl.a. den fortsatte efterforskning i sagen, herunder hvorvidt der også kan have været tale om tyveri af strøm i forbindelse med skunkproduktionen.

Kommentarer