Magaxin

Skab fællesskab på arbejdspladsen

Artiklen er sponsoreret.

Er du en del af en arbejdsplads, hvor I er en stor flok, som skal arbejde sammen på kryds og tværs – og løse tværfaglige opgaver? Så kan det være en god ide med et par firmaarrangementer eller to ind imellem, hvor I kan mødes sammen i en kontekst, som ikke er arbejdsrelaterede opgaver, men hvor I i stedet for kan lære hinanden bedre at kende. Når I har en god social omgang med hinanden, styrker I nemlig fællesskabet på arbejdspladsen, og i sidste ende fører det ofte til en bedre arbejdsmoral og en mere effektiv arbejdsdag.

Teambuilding og andet sjov

Hvis du går og overvejer at arrangere et arrangement på din arbejdsplads, så kan det ske, at du har tænkt på teambuilding. Hvis du ikke helt ved hvad teambuilding er, så er det kort fortalt et event eller en begivenhed, som du arrangerer for dine kolleger. Her bliver I udfordret på jeres samarbejdsevner, når I bliver kastet ud i udfordringer, hvor I sammen skal løse opgaver og gåder eller gennemføre eksempelvis en forhindringsbane. Der er mange forskellige typer for teambuilding, men kunsten er, at I kommer ud i pressede situationer, hvor I lærer hinandens kompetencer at kende, og kan bruge hinandens styrker til sammen at løse opgaverne.

Planlæg en hyggelig dag

I kan jo bestille et teambuildingarrangement en dag efter arbejde. Måske kan I alle holde fri til middag og fortsætte videre til arrangementet i en samlet flok bagefter. Så behøver man ikke at afsætte en hel dag i weekenden til det, og langt de fleste har mulighed for at deltage efter arbejde. Når I er færdige med arrangementet, kan I fortsætte med fællesspisning, for I får helt sikkert en masse uforglemmelige oplevelser, som I kan udveksle med hinanden bagefter. Én ting er sikkert, når I møder ind på kontoret mandagen efter, så er fællesskabet noget helt andet. 

Kommentarer