Greve

Ny udstilling i Portalen

No Bodies 7 udført af Catrine Holte © Er gengivet med tilladelse fra kunstneren.

M13 er tilbage i Portalen i oktober/november med friske kræfter, nye værker og nye gæsteudstillere. Lørdag den 22. oktober kl. 14-17 er der fernisering på M13 ´s udstilling.

Gruppen, der blev dannet i 2006, består af kunstnere med tilknytning til Køge bugtområdet og præsenterer værker indenfor maleri, skulptur, grafik, keramik og smykker.

M13 i udgave 2022 består af: Carin Larsen, Erik Balle, Georg Lind, Ida Harsløf, Tine Meyer, Lillian Binderup, Klaus Petersen, Holger Bak, Geert Daae Funder og Kamilla Runge Reinholdt.

Traditionen tro har M13 inviteret gæster med i det smukke galleri, og valget er i år faldet på Djana Vallespir – maleri, Merete Bartholdy – grafik, Rikke Line Andreasen – maleri, Catrine Holte – skulptur, Hanne Mercedes Iversen – arbejder i sølv og Anne-Lise Hansen – smykker.

Gruppens medlemmer og gæster vil være til stede ved ferniseringen og glæder sig til i regi af Kunstforeningen Køge Bugt at byde velkommen til en flot og alsidig udstilling. Der er fri entre og udstillingen kan ses frem til den 26.11.2022. Åbningstider er torsdag og fredag kl. 14-17 og lørdag kl. 13-17.

Kommentarer