Karlslunde

Nabo overraskede mand i have

Kl. 11.13 anmeldte en greveborger 40´erne, at han netop havde set en mand i naboens have, hvilket så mistænkeligt ud. Borgeren havde henvendt sig til manden i haven, som på gebrokkent engelsk havde sagt, at han ledte efter en ven.

Politiet kørte til området og kørte i området, for at lede efter manden. På Engvej i Greve traf en patruljen en mand, en 32-årig mand fra Rumænien, som passede på beskrivelsen af den mistænkelige mand i haven. Da han ikke havde en god forklaring på, hvorfor han opholdt sig i området anholdt politiet ham, for at undersøge sagen nærmere.

Betjentene mistænkte, at den 32-årige havde brugt et løbehjul, som ikke var hans. Han blev derfor sigtet for brugstyveri af løbehjulet, og løbehjulet blev leveret tilbage til det sted, hvor det var blevet taget. Politiet undersøgte, om der havde været nogen indbrud i nærområdet samtidig, men der var ingen anmeldelser eller tegn på det.

Den 32-årige blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Han var ikke tidligere straffet i Danmark og fik sin sag afgjort med en advarsel, hvorefter han blev løsladt. Politiet ikke havde yderligere mistankegrundlag mod manden.

Politiet oplever, at borgerne er gode til at ringe, hvis de ser noget som skiller sig ud fra normalbilledet. Tip altid gerne til politiet hurtigst muligt, hvis du oplever noget mistænkeligt i dit nærområde.

Ring til politiet på tlf. 114 hvis du har oplysninger om noget mistænkeligt.

Ring til alarmcentralen på tlf. 112, hvis du oplever indbrud i øjeblikket eller andet af hastende karakter, som politiet skal skride ind over for med det samme.

Kommentarer