Karlslunde

Indbrud i garage

Kl. 12.52 fik politiet en anmeldelse om, at en tyverialarm var gået i gang i en garage som indikation på, at nogen uberettiget havde skaffet sig adgang. En nabo var hurtigt kommet til stedet og havde overrasket tyven, der skyndsomt tog flugten til fods.

Politiet kunne kort efter konstatere, at tyven havde efterladt en cykel med cykelanhænger, hvori stjålne effekter fra garage samt fra muligvis et andet gerningssted blev fundet. Cyklen med cykelanhænger blev sikret med henblik på næmrere undersøgelse for at få identificeret tyven, der ifølge naboen blev beskrevet som: mand, østeuropæisk af udseende, 25-40 år gammel, almindelig af bygning, kort sort hår, iført grå jakke og grå arbejdsbukser.

En hundepatrulje ledte efter manden i området, men sporet efter tyven ophørte i et industriområdet ved Snedkergangen. Politiet afventer resultatet af de tekniske undersøgelser af de sikrede spor ved indbruddet, ligesom politiet forsøger at få identificeret ejeren af de effekter, som ikke blev stjålet ved indbruddet på Nylandsvej.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte havde bemærket tyven på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kommentarer