Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Persiske Livretter

Afholdes lørdag 13. februar 2021 kl. 11:00 - 18:40

Undervisning

Persiske Livretter

Underviser: Mehran Zandian. En persisk middag kan virke overdådig, nærmest malerisk, med sine farverige risretter, gryderetter, dips, salater og søde sager.

Kunsten ved det persiske køkken er, at man stadigvæk skal kunne smage råvarerne, at maden ikke bliver overkrydret eller for stærkt. Persisk mad er nemlig ikke stærk. Derudover er det et super sundt køkken!
På dette spændende kursus kommer vi omkring nogle af de mest populære mazzeh (små retter), den magiske safran fra Iran med sin solgule farve og persisk rosenvand, som hyppigt bliver brugt i de delikate desserter. Vi vil også løfte sløret for hemmelighederne bag den perfekte polo, som er persisk dampet ris med sprøde rischips!
Underviser Mehran Zandian deler ud af sin viden og passion for det persiske køkken med udgangspunkt i sin kogebog ‘Mine Persiske Livretter’. Der vil være mulighed for at købe en signeret kogebog til en særpris på dagen.

Du lærer bl.a. at lave:
Vi tilbereder den dejlige gryderet, khoreshte karafs, lam med krydderurter og soltørrede lime.
Kyllinger i safran- og limesauce med berberisbær.
Dampet juvelris med rosiner, berberisbær, nødder, kandiseret appelsin, rosenvand og safran.
Den dejlige yoghurt dip med babyagurker og mynte.
Den aromatiske yakh dar behesht, risbudding med kardemomme og rosenvand
Vi smager på populære persiske pickles, såsom sprøde saltede babyagurker, syltede vilde skalotteløg og eddikesyltede hvidløg.
Medbring
Drikkevarer, viskestykker, karklude, en god kokkekniv og opbevaringsbokse med låg til retter der er gode at gemme.
Værd at vide:
Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.
Råvarer kr. 150,- er inkl. i prisen.
Underviser Mehran Zandian har udgivet kogebogen “Mine Persiske livretter”, og vil dele ud af sin viden og passion for det persiske køkken med udgangspunkt i hans egne livretter

En persisk middag kan virke overdådig, nærmest malerisk, med sine farverige risretter, gryderetter, dips, salater og søde sager.
Kunsten ved det persiske køkken er, at man stadigvæk skal kunne smage råvarerne, at maden ikke bliver overkrydret eller for stærkt. Persisk mad er nemlig ikke stærk. Derudover er det et super sundt køkken!
Råvarer kr. 150 er inkl. i prisen
Underviser Mehran Zandian har udgivet kogebogen “Mine Persiske livretter”, og vil dele ud af sin viden og passion for det persiske køkken med udgangspunkt i hans egne livretter

Hold: 2521119176.

Pris: 590 kr

Tid

Dato:
lørdag 13. februar 2021
Tidspunkt:
11:00 - 18:40

Sted

Holmeagerskolen
Skoleholmen 15 -17
Greve, 2670 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
43 90 85 00

Alle arrangementer